Sağolsun Murat 'ın açtığı Ephesus VA bölümü dolayısıyla Sanalpilot.com da Admin yetkim var. Sürekli Murat'a sitem edilip durulur neden yeni üye kayıtlarına izin verilmiyor diye. Kendisi epey bir zamandır bu hobiye vakit ayıramıyor. Geçenlerde Haşmetle konuşurken üye olmak isteyen değerli arkadaşlar var yetkin varsa açıver dedi. Bende açtım. Murat'ın ne demek istediğini bende gördüm. Bir kere bile forum kurallarını okumaya özen göstermeyen, adını soyadını yazmayan, abuk sabuk kullanıcı adı alanlardan geçilmiyor. Arka arkaya değişik kullanıcı adlarıyla üyelikler alınmış. İki günde 40 kişiden fazla üye olmuş sadece 10 kişi kurallara uygun kayıt yapmış. Diğerlerinin kayıtlarını silmek zorunda kaldım. Biz bu forumda tabiiki yeni üyeler görmek isteriz. Bizlerin onlara onlarında bize faydası olacaktır. Ama ne yazıkki durum bu. Foruma üyeliğe bir sistem getirmeden açmak hepimizin keyfini kaçırır. Bu arada ne yazıkki kurunun yanında yaşlarda yanıyor. Ama şu an için yapacak birşey yok. Herkese iyi uçuşlar keyifli forum sohbetleri.
Nöbetçi Admin :) sanalpilot.com site yoneticisi
ISTANBUL/1966
Country: Turkey ~
Last Visit: 06/09/2010
Gerçekten açtığınız için çok sağolun.Bende bu forumu 2 senedir takip ediyorum.Ama üye olamama çok sıkılıyordum.Üye olmak benim için iyi oldu.Gerçekten söyledikleriniz çok doğru.Buraya gelen boş kayıtlar çok maalesef.Ama işte kurunun yanında yaşta yanıyor napalım.İyi çalışmalar... Karadeniz Virtual Airlines KRD136-Berkan KİRACI
Last Visit: 07/09/2010
Çok uzun zamandır üye olmak istiyordum.Sağolsun Ferdi Beyin yardımlarıyla değer verdiğim bir ailenin içine girme imkanım oldu.Öncelikle teşekkür ediyorum. Forumların sayı olarak artması ve fakat nitelik ve kalitelerinin bozulması maalesef kural tanımayan ve başkalarına saygı göstermeyen kişilerin bir araya gelmesi ile olumsuz bir noktaya gidiyor. Aslında üye olmak isteyenler bu siteye ya da konuyla ilgili başka bir siteye üye olan bir kişiyi referans olarak göstermeli.Aynı özel bir klüp gibi.İngilterede olduğu gibi..... Selamlar, Hakan DAĞHAN İZMİR / 1967
2 Senedir Forumunuzu Takip Ediyordum.Arasıra Register Olmayı Deniyordum.Şanş ki Bu Sefer Açık Olduğu Zaman a Denk Geldim.Bu İmkani Bana Sağlayan Herkese Teşekkürler.