??letim sisteminiz nedir?
XP dahi olsa, bilgisayar?mdan görsel ayarlara mümkünse minimuma indirin.Online uçarken squawkbox penceresi 10 civar? FPS yiyordu, yada ana panelin üzerine aç?lan pencereler.Bu ?ekilde yap?nca, her daim ayn? FPS yi al?yordum.(Pencere sürüklerken içeri?i gözükmeyecek ?eklinde ayarlay?n.)
Vista ya hiç bula?mad?m ondan bir sorun olurmu bilmiyorum.Ancak WIN7 ye geçi? yapt???m?n 3 .günü formatla XP me kesin dönü? yapt?m=).
Birde ?öyle enteresan bir durum ya?am??t?m vakti zaman?nda, Wilco Scarebus Vol 1 kurmu?tum, ve IRS Align olduktan sonra birden Frame 10 civar?nda tak?l?p kal?yordu.ND ekran?n? ARC tan NAV moda al?nca sorun kalm?yordu, ancak ND de ARC mod olunca uçam?yordum.Ne yapt?ysam bunu düzeltemedim.Ba?ka bir setup dosyas? ile kurunca bu sorun tamamen yok oldu.Sizin PMDG setup dosyan?zda bir problem olabilir, mümkünse sorunsuz kullanan birinden temin edip yeni bir kurulumla deneyin derim.
Hakan kaptan,
FS için Ram takviyesi maalesef çok fazla performans sa?lam?yor.Geçen hafta büyük umutlarla ald???m 1GB HD4850 256 bit kart?mdan bile yeterince verim alamad?m FS de.PES d???nda PC de oyun oynamam, ancak kart? zorlucak oyunlar al?p, kurdum, performans canavar gibi, fakat FS de 10 FPS oynad?.FS için ana etmen Kuvvetli bir i?lemcidir.Benim i?lemcim epey dandik oldu?u için ?u anki kart?mdan çok da verim alam?yorum ne yaz?kki FS de.Performans için donan?m alacaksan?z, Oyunlara çok merakl? biri de?ilseniz, öncelik i?lemci olmal? diye dü?ünüyorum.