Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası
    Senior Member
    Yer
    Istanbul, Turkey.
    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Neyse, bir ç?ks?n bakal?m, fiyat?n? duyal?m</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
    Benim Airsimmer ile ilgili en merak etti?im 2 sorudan birisi,fiyat? kesinlikleÇok uç bir fiyat hem bizi hemde airsimmer'? zora sokar.(Bizi bir yere kadar zora sokar.)Eme?e sayg? göstermek isteyen insanlara sömürü yap?l?rsa ku?kusuz as?l sömürülen bunu yapan ?irket olucakt?r.

2. merak etti?im olay ise ecam checklistlerin ne kadar?n? simule edecekler.Örne?in bir engine faiulure da ecam gerçe?indeki gibi bize''Sen u?ra?ma pilot karde?,buyur ben sana göstereyim ne yapaca??n?.'' diyecekmi.Bizde airbus ?n verdi?i komutlar? yerine getirip böbürlenerek ''Ecam action completed!'' diyerek güvenle ini?imizi yapabilecezmi

Bu 2 sorununda net cevab? ürün ç?k?nca belli olacak.
    Burak

Bukadar yaptilar bence Ecam ekraninida dolduracaklar bir Engine failure`deki Ecam cheklistini simulatörde düsünemiyorum bile [:P] gercekten cok güzel olacaktir.

Ben de bu uça?? y?llard?r takip ediyorum neredeyse hergün airsimmer forumlar?n? okuyorum ECAM actions ile ilgili olarak bir konu ve resim var Airsimmer forumlar?nda.Forumda arama yaparak bir çok konuyu/bilgiyi bulabilirsiniz ürünle ilgili ço?u özellik soruluyor forumlarda.Buyrun konunun linki ve resim:

http://airsimmer.com/support/index.p...wtopic=306&hl=

Çok kaliteli bir ürün olaca??ndan hiç ?üphem yok en sonunda adamak?ll? bir Airbus kullanabilicez FS'de.

Erdem Eskioğlu

Senior Member ekoyanki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara, Turkey.
    Bu ürünün frame dostu olma ihtimalininin oldukça dü?ük oldu?unu dü?ünüyorum.
    EVREN YAĞLIKÇI
    1973 / ANKARA

Senior Member thy163 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    IZMIR, Turkey.
    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Bu ürünün frame dostu olma ihtimalininin oldukça dü?ük oldu?unu dü?ünüyorum.

<div align="right">Originally posted by ekoyanki*-*30/01/2009*:* 00:46:33</div id="right">
    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
    Yok hocam bununla ilgili olarak çok yo?un çl??t?lar çok uzun süredir takip etmekteyim. Fps'yi dü?ürebilecek bir çok engeli kald?rd?lar.

Sayg?lar...

<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Bu ürünün frame dostu olma ihtimalininin oldukça dü?ük oldu?unu dü?ünüyorum.

<div align="right">Originally posted by ekoyanki*-*30/01/2009*:* 00:46:33</div id="right">
    Asl?nda ben hep Level D'ye laf atm???md?r çok dandik uçak diye çünkü böyle 3D Cockpitine bakt???mda sanki her?ey plastikten yap?lm?? ve frame yemedi?i için [^] Fakat airsimmer bu konuda özellikle d?? model olaraktan çok ba?ar?l? çok duruldu üzerinde bu konu için.
    ?yi uçuşlar..

Senior Member
    Yer
    Istanbul, Turkey.
    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">

Asl?nda ben hep Level D'ye laf atm???md?r çok dandik uçak diye çünkü böyle 3D Cockpitine bakt???mda sanki her?ey plastikten yap?lm?? ve frame yemedi?i için [^]
    <div align="right">Originally posted by Arda*-*30/01/2009*:* 09:57:53</div id="right">
    Bunu da duydum ya, art?k hiç bir ?eye ?a??rmam diye dü?ünüyorum

Senior Member
    Yer
    Istanbul, Turkey.
    Topiclerden birinde yap?mc? bir ki?i ?uan en az piyasadaki stabil performansl? uçaklar kadar performansl? olacak demi?ti.VC de FPS dostu olmas? için her?eyi yap?yorlarm??,ve ba?ar?l? olmu?lar.VC de kokpit kapas? kapan?nca kabin modeli yok oluyor,ve ekstra rahatlat?yormu? performans?.Ben ?ahsen 2D panelin anca PMDG 737 kadar PC yi zorlayaca??n? dü?ünüyorum.Ayr?ca 2D panelin dizayn? çok ama çok ho?uma gitti.Yukar? do?ru çok uzun panellerden çok zevk alm?yorum.Wilco Airbus da da panel yukar? do?ru uzun say?labilirdi.Bu konuda en güzel panel PMDG737 dir bana göre.Çok güzel bir görü? aç?s? sunuyor.Ayn? kritere göre Level-D 767 de o kadar göstergeyi tek panele s??d?rd??? için çok ama çok uzun bir panele sahipti.Ve bu güzel ku?tan beni tek so?utan özellikti diyebilirim.Bunun d???nda zevk veren bir uçakt?.

Acaba No VC modeli olacak m? merak ediyorum ve forumda eski topicleri ara?t?r?yorum ?uan,bulamazsam bir topic açabilirim.
    EDIT-------------------------------------------------------------

2D only seçene?i varm?? arkada?lar:
    http://www.airsimmer.com/support/ind...p=398#entry398
    Selamlar.

Burak

Senior Member
    Yer
    istanbul, Turkey.
    Yorunmlara ve videoya bak?nca gayet kaliteli bir airbus bizi bekliyor anla??lan. 2D kokpit benimde ho?uma.

Umar?m en k?sa sürede ç?kar. Airbusç? olarak bende zevkler al?r ve kullan?r?m.

Burakc?m san?r?m airsimmerin forumlar?n? yak?ndan takip ediyorsun. ?n?allah ç?k?? tarihi için güzel ?eyler söylersin

Mustafa SANCAR/1983
    THY Ground Operation
    http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=36707