Sayfa 1/3 123 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 10 arası

Airsimmer Updateleri..

Airsimmer Ocak ay? updatesi

Gents,

There's been a lot of speculation about what's gonna happen in this update...Well, we continue working on the thing.
    - FMGS has completed its first autoland, we're also working on the 21 or so ARINC leg types (CA,CF,CI,TF,HM etc). Additionally, we decided to take a "Total Energy Model" approach to calculating aircraft's performance rather than the "Performance Table" approach. That's similar to the way the real unit does it. So we're on our way with establishing thrust and drag profiles for the aircraft.
    - GPWS complete
    - FADEC being filled up with some nice stuff (EPR control, engine spool down before closing reverse, etc)
    - ECAM is being filled up with warnings, checklists, INOP SYS'es etc.

Please do check out the new FBW Demo video:
    http://www.airsimmer.com/snap/fbw_demo_1.wmv

http://www.airsimmer.com/support/ind...t=0#entry12623

Airsimmer hakk?ndaki tüm her?eyi burada payla??m taki ç?kana kadar ne dersiniz ? [^]

Senior Member
    Yer
    Istanbul, Turkey.
    Müthi? bir add-onn geliyor.FS ün kendi kapasitesi yüzünden Airbus ? ciddi anlamda simule edebilmek bir Boeing i simule etmekten çok daha zor.Çünkü Airbus Boeing ten çok daha komplike sistemlere sahip.Bunlar? ciddi manada yans?tam?yan bir çok add-onn dan sonra,san?yorum istedi?imiz gibi bir Airbus a kavu?acaz.Bu kadar emek veren Airsimmer ? kutlamak laz?m.

?imdiye kadar çok fazla içi bo? add-onn uçak gördüm.Haliyle add-onn uçak seçiminde öncelikle bunu illegal olarak indirip,gerçekten para edip etmedi?ine bak?yorum,ve gerçekten kalitesine inan?rsam vicdan?m rahats?z oldu?u için sat?n al?yorum.Ve ilk kez bir ürünü denemeden direk sat?n al?cam.Çünkü kalitesinden eminim,çok s?k? takip etti?im için gelişim sürecini.

FBW müthi? olmu?.FS ün s?n?rlar?n? zorlam??lar programc?l?k anlam?nda.Sab?rs?zl?kla bekliyorum.
    Burak

Senior Member
    Yer
    Cyprus
    ?n?allah airlinerxp gibi olmaz...
    Sevgiler
    Munur Soyer
    04/1977

Munur hocam,

Airlinerxp geride kald? napsa etse art?k Airsimmer'e yeti?emez. ?u andaki halini yay?nlasalar bile gerçekten çok güzel olur.

Burak hocam,

Sen ve Benden ba?ka Airbus'u övecek kimse yok [:P] Nik'in her ay sonlar?nda önemli konularda yay?nlad??? uptadeleri görüyorum ve her görü?ümde adam ak?ll? bir uçak ç?kacak diye heyecanla bekliyorum in?allah bir gün girdi?imdede ÇIKTI !! yaz?s?n? görürüzde ozaman herkez istedi?ine kavu?ur

Uça?? denemeden malesef oyrum yapmak yersiz..
    Airbus A306/310
    EMIRHAN KÖKSAL

Emirhan hocam pardon sizi unutmu?um 3 ki?i olduk
    Çok hakl?s?n?z fakat sitelerinde yaz?lanlar örnek gösterilen video'larda bunlar gözüküyor bence en az?ndan Wilco'dan çok çok iyi oldu?unu söylüyebilirim.

Wilcodan milyonlarca kat iyi olaca??na eminim
    Airbus A306/310
    EMIRHAN KÖKSAL

Senior Member
    Yer
    Istanbul, Turkey.
    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Sen ve Benden ba?ka Airbus'u övecek kimse yok </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
    Yok amac?m Airbus ? övmek de?il.Akl?selim her havac? yada havac?l?k merakl?s?,Airbus A320 ailesinin, 737NG ailesine göre çok daha komplike bir mühendislik çal??mas? oldu?unu biliyor.Dolay?s?yla Airbus gibi bir firmay? övmeye dahi gerek yok.D?? görünü? olarak tabiki 737 yi tek geçerimAma sistem ve kokpit tasar?m? aç?s?ndan A32X 2-3 gömlek daha üstün.2 uçak aras?nda tip de?i?tiren her pilotun da kabul etti?i bir gerçektir bu.

Benim övdü?üm k?s?m,

?u zamana kadar FS nin desteklemedi?i öne sürülerek, FBW ?n tam manas?yla FS ortam?na aktar?lamayaca??n? savunan yada ''Ad?m h?d?r,yapaca??m budur.'' mantalitesiyle piyasaya sürülen ürünlerden çok farkl? bir ürün piyasaya ç?kacak.Olay sadece FBW da de?il.

*Ölü ''Ecam status'' sayfas?ndan art?k kurtulacaz.inop lar? ecam status ten görebilecez.
    *Otobüs durdurur gibi as?l frene uçak dursun mantalitesinden,daha dikkatli fren yapma al??kanl???na geçi? yap?lacak art?k.Çünkü ?s?nan frenlerin yarat?ca?? sorunlar simule edilecek.
    *FBW ile Airbus fark?n? ilk kez ya??yacak sim tutkunlar?.
    *Auto trim ile en stabil ve gerçekçi manuel uçuş dinamikleri ile uçuş yap?caz

K?saca daha önce hep es geçilen sistemlerin hemen hemen hepsi simule edilecek.ACARS d???nda çok büyük bir oranda simule edilecek Airbus.

Tabi bunlar,yap?m a?ams?ndan takip etti?imiz aç?klamalar,videolar ve resimlerden ç?akrd?klar?m?z.Esas testi uçak elimize geçince yapaca??z.
    Keyifli uçuşlar.
    Burak

Senior Member
    Yer
    Izmir, Turkey.
    Amerikal?n?n bir laf? vard?r.
    Bozuk de?ilse kurcalama.
    Boeing de o mant?kla ne kokpiti ne de sistemleri kurcalama zahmetine girmiyor .

Neyse, bir ç?ks?n bakal?m, fiyat?n? duyal?m (PMDG MD11 gibi ise k?r???na bile bakmam) ondan sonra PA yerine Airsimmer koyar m?y?m koymaz m?y?m dü?ünürüm .
    Arslan \"scenery koleksiyoncusu\" Türegün
    35,5 // 1966

Burak hocam,

Aslinda övecek derken Airbus`a ilgi duyanlar demek istedim ben yanlis cümle kurdum aslinda