7 sonuçtan 1 ile 7 arası
    Banned
    Yer
    Türkiye

A340 Wilco-SMS Overland Merge?

Merhaba arkada?lar, Wilco A340 ile ciddi FPS sorunu ya??yorum. SMS Overland ile böyle bir sorunum ise yok. Akl?ma Wilco ile SMS i merge yapmak geldi. Yani Wilco'yu (2D panel, MCDU, vs) SMS in gövdesi ile kullanmay? dü?ünüyorum. Bu sorunumu çözermi acaba? Bir de e?er çözerse bu konuda nas?l yap?laca?? hususunda yard?mc? olursan?z veya daha önceden bu konuyla ilgili bildi?iniz bir ba?l?k varsa, verirseniz çok sevinirim. Ben arad?m ancak bulamad?m.
    Sevgiler,

Senior Member cougar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Izmir, Turkey.
    Hakan hocam hic Overland ile merge olayini denemedim ancak, sanirim bir kac forumda CLS'in modeliyle merge edildigini gormustum, tekrar bir kurcalarim bulabilirsem tekrar buraya link yazarim.

Ancak Burak kaptanin hazirladigi Scarebus ve Project Airbus(veya IFDG) merge'i tasarim bolumunde var

http://www.sanalpilot.com/forum/topi...TOPIC_ID=12912

link'i de bu, isterseniz oraya bir goz atin belki ordakilerle 340'i da merge edebilirsiniz, tabii ki yedeginizi almayi unutmayin (:
    Anil Ardahanli (First Airborne: 1980 Izmir) Sindel Niner Wings ATPL \"737\"
    Science I believe, with physics I fly.

Senior Member
    Yer
    Izmir, Turkey.
    Hakan hocam selamlar bende suanda Wilco-Overland A340-600 merge u mevcut,ama nas?l yapt?n derseniz hic bir fikrim yok Qatar Virtual'daki bir arkadas?m yollam?st?.Isterseniz onun aircraft dosyas?n? bir yere upload edeyim inceleyin orjinaliyle farklarini bulabilirsiniz san?r?m en az?ndan bir fikir verir.
    B737NG
    In Thrust we trust..

Banned
    Yer
    Türkiye
    Sevgili An?l ve Re?at, öncelikle teşekkür ederim. Do?rusu her türlü yard?ma ihtiyac?m var çünkü daha önce hiç merge deneyimim olmad?. Linki inceleyip hafta sonu bu i?e gire?ecem. Bakal?m ?ans?ma olur ise ne ala. O config dosyas? da san?r?m çok i?ime yarar.
    Sevgiler,

Senior Member
    Yer
    Izmir, Turkey.
    Hakan hocam aircraft.cfg dosyas?n? Rapid'e upload ettim linki: http://rapidshare.com/files/187664857/Aircraft.cfg.html .Dedigim gibi bu merge Overland A340 modeliyle Wilco 346 icindir.Ama isin mant?g?n? kurcalay?p birazc?k kapt?ktan sonra 340-300'e de uygulabilirsiniz.San?r?m siz genellikle 340-300 kullaniyorsunuz servinfodan bildigim kadar?yla Yard?mc? olabilecegim herhangi birsey olursa da cekinmeden PM'den ula?abilirsiniz hocam.
    B737NG
    In Thrust we trust..

Senior Member
    Yer
    Izmir, Turkey.
    Hakan hocam, bende de ?öyle bir dosya var.
    http://www.box.net/shared/cz8osu2uq8

Çok severek kullanmasam da (Airbus oldu?undan) yine de i?e yarar gibi duruyor.
    Ba?ka bir konuda bahsetmi?tim, yan?lm?yorsam Overland flap ayarlar? ile Wilco tam tutmuyor (Overland'da 1+F yok galiba). Bu nedenle kalk??ta m?zm?zlan?yor ama "sen ne anlars?n ki dangalak bilgisayar" diye devam edersen pa?a pa?a uçuyor.
    Arslan \"scenery koleksiyoncusu\" Türegün
    35,5 // 1966

Banned
    Yer
    Türkiye
    Çok teşekkürler arkada?lar, 2 dosyay? da indirdim in?allah ba?ar?r?m. Çünkü gerçekten Vol1 de FSP sorunu ya?amasamda Vol2 A340 larda FSP sorunu (makinam?n özellikleri oldukça iyi olmas?na ra?men) çok problem yarat?yor. Bu arada do?rudur A343 ün gerçekten sevdal?s?y?m, her ne kadar henüz binememi? olsam da. Gerçi bir arkada??m?z?n sözü var ama ( o kendini bilir) bekliyoruz hala bakal?m.[8D]
    Sevgiler,