Munur Soyer
04/1977
Test edip memnun kalan arkada? varm??
Munur Soyer
04/1977
Guzel,Istanbul baya degismis![]()
Volkan GULER 1993
Brussels NationaL airport
TK 1936
Dep time 15.35
Arr time 20.00
B738
Ben daha almad?m ...
Al?rsam test ederim ama görselden ba?ka pek bir?ey bekleme dostum "Acc Pack"ten .
Red Bull yar??lar?n?n oldu?u alanlar ve (tümü olmamakla birlikte) ?ehirler , Multiplayer yar?? imkan? ve birkaç yeni uçak pakedin özü .
Teknik bir iyile?tirme , yeni özellikler vs. yok bildi?im kadar? ile .
Sevgiler
B. Fatih KOZ [Antalya / Southwind Airlines / Flight Dispatcher, Instructor]
[ X-Plane 12 / MsFs 2020 / DCS 2.7 ]
[ AMD Ryzen5 5600X / Nvidia RTX 3060 Ti 8GB / 32GB DDR4 Ram | Asus TUF Gaming FX505DV: AMD Ryzen7 3750 / Nvidia RTX 2060 6GB/ 16GB DDR4 Ram ]
Merhaba,
Fatih hocan?n tespitleri do?ru. ?stanbul'un ve bir kaç ?ehrin daha gerçekten çok detayland?r?lm?? çizimleri d???nda sistem taraf?nda bir gelişme yok. Hatta daha kötü bir durum var, yeniden sektörü canland?rma niyeti do?rultusunda olsa gerek bu paket yüklendikten sonra daha önce fs9 için tasarlanm?? olan hiç bir uça?? ve hiç bir scenery nin kullan?lamad??? yönünde yorumlar mevcut. Bilgi Microsoft grafik dan??man?ndan. Bu sebeple e?er ben art?k fs9 eklentilerine, uçaklar?na ve scenery lerine veda edece?im niyetinde olanlar?n yüklemesi ve tabi ki sevdikleri uçaklar?n ç?kmalar?n? beklemeleri söz konusu. Paket Microsoft taraf?ndan de?il Aces firmas? taraf?ndan geliştirilmi? ve hala Micsrosoft taraf?ndan da test edilmekte oldu?u söyleniyor. Ben kendi ad?ma kurdu?um haliyle FSX'den memnunum. Bu sebeple bekleme karar?nday?m. Tamamen konu çözülene ve ihtiyaç halinde mesela SP2 gibi bir ?ey ç?kart?lmas? karar?na ba?l? olarak kurmak ve denemk niyetindeyim.
Selamlar,
Bütün hayallerim suya dü?tü.<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Teknik bir iyile?tirme , yeni özellikler vs. yok bildi?im kadar? ile </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
Te?ekkürler dostum.
Sevgiler
Munur Soyer
04/1977
Oral Kaptan?m bu yazd???n?z bilgiye ancak "aman?n" diyebilirim
E?er Acc Pack kurulduktan sonra Fs9 sceneryleri çal??maz hale geliyor ise vay halimize ...
Ben bir ara?t?ray?m ?u mevzuyu , bakal?m nedir sebebi ( Acc'de teknik bir geliştirme yoksa neden böyle bir sorun olu?uyor merak ettim )
Sevgiler ve bilgi için teşekkürler
Ek : Fs'i de geliştiren zaten "Aces Studio" ... Neticede ürünü yapan da ek pakedi yapan da ayn?Ms neyini test ediyormu? ki
Benim bildi?im Ace Studio zaten Ms'in bir firmas? .
B. Fatih KOZ [Antalya / Southwind Airlines / Flight Dispatcher, Instructor]
[ X-Plane 12 / MsFs 2020 / DCS 2.7 ]
[ AMD Ryzen5 5600X / Nvidia RTX 3060 Ti 8GB / 32GB DDR4 Ram | Asus TUF Gaming FX505DV: AMD Ryzen7 3750 / Nvidia RTX 2060 6GB/ 16GB DDR4 Ram ]
Fatih hocam,
Durum ?imdilik ?öyle,
FSX için yap?lan uçaklar?n texture dosyalar?nda art?k bmp yerine dds format? gelmeye ba?lad?. Ayn?s? sceneryler için de geçerli. Benim cahil kafamla anlayabildi?im kadar?yla yeni teknolojiyi desteklemek ad?na AC pack kullan?mlaya ba?lanmas?yla geriye dönük deste?e son verme karar? al?nm??. Zira yap?lan testlerde görülen hayal edilen kalitenin eski teknoloji ile gerçekle?tirilemedi?i yönündeymi?. Zan ?u an FSX çal??t?rmak takip edebildi?im kadar?yla ciddi bir sorun. Ben daha önce de belirtti?im gibi konuyu Efe'nin de daha önce bahsetti?i Amerikal? dan??maa para ödeyerek çözdüm ve hemen her hafta update al?yorum. ?u an performans?mdan ve grafiklerimden çok memnunum. PMDG henüz ç?kmad???ndan VATSIM'de uçmuyorum ama bu scenery meselesi yüzünden de ac pack i kurmama karar? ald?m. Ekli resimlerde üstteki uçak dds format?na sahip di?eri default fs9 dan aparma. Bu anlamda kalite fark?n? sizin usta gözleriniz görecektir.
Selamlar,
Autogen i baya?? geliştirmi?ler, fakat performansta bir yenilik olmad??? sürece ilgi çekece?ini sanm?yorum, en az?ndan 4-5 ay daha.
Erol, 1994
Performans derken kast?n?z nedir?