7 sonuçtan 1 ile 7 arası
    Member
    Yer
    TRABZON, Turkey.

CLS V?RTUAL COCKP?T SORUNU

Günayd?nnn arkada?lar foruma yeni üye oldum ve hemen ilk sorunumla kar??n?zday?mBende CLS A 345 var.Bunun virtual kokpitindeki hiç bir gösterge çal??m?yor.Ben yinede size soray?m dedim.Ve bende de o uça??n paneli yok.Acaba sorun bundanm? kaynaklan?yor.?
    Y???T BULUR
    kontrolsüz güç güç de?ildir

Senior Member fatih.koz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul, TR
    CLS A345'in özelliklerinde ne yaz?yor peki ?

Yani ürünün aç?klamalar? ne ?ekilde , onu bilmek laz?m ... Readme'de neler yaz?yor , sitesindeki özellikler nelerdir vs. vs.

Bu arada ho? geldiniz

Emniyetli uçuşlar
    B. Fatih KOZ [Antalya / Southwind Airlines / Flight Dispatcher, Instructor]

[ X-Plane 12 / MsFs 2020 / DCS 2.7 ]
    [ AMD Ryzen5 5600X / Nvidia RTX 3060 Ti 8GB / 32GB DDR4 Ram | Asus TUF Gaming FX505DV: AMD Ryzen7 3750 / Nvidia RTX 2060 6GB/ 16GB DDR4 Ram ]

Member
    Yer
    TRABZON, Turkey.
    Ho? bulduk.Ben bu uça?? bir arkada??mdan deneme amaçl? sat?n ald?m.Amac?m e?er cls'nin ürününü be?enirsem di?er ürünlerini cls'den sat?n almakt?.Arkada??m bana bu uça?? içinde texture,sound,aircraft,model,modelvc... gibi di?er dosyalar? ile yollad?.Ama içinde readme dosyas? yok..
    Y???T BULUR
    kontrolsüz güç güç de?ildir

Senior Member
    Yer
    ?stanbul, Turkey.
    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"> Ho? bulduk.Ben bu uça?? bir arkada??mdan deneme amaçl? sat?n ald?m.Amac?m e?er cls'nin ürününü be?enirsem di?er ürünlerini cls'den sat?n almakt?.Arkada??m bana bu uça?? içinde texture,sound,aircraft,model,modelvc... gibi di?er dosyalar? ile yollad?.Ama içinde readme dosyas? yok..</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
    Malesef kokpit ile ilgibi bir?ey diyemeyece?im, bende CLS A345 ve A310 u kulan?yorum.Ama ?unu söyleyebilirim ki ben cls ürünlerinden özellikle de uçuş dinamiklerinden ciddi anlamda memnunum.
    Bar?? KUL

Senior Member
    Yer
    ?stanbul, Turkey.
    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"> Ho? bulduk.Ben bu uça?? bir arkada??mdan deneme amaçl? sat?n ald?m.Amac?m e?er cls'nin ürününü be?enirsem di?er ürünlerini cls'den sat?n almakt?.Arkada??m bana bu uça?? içinde texture,sound,aircraft,model,modelvc... gibi di?er dosyalar? ile yollad?.Ama içinde readme dosyas? yok..</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
    Malesef kokpit ile ilgibi bir?ey diyemeyece?im, bende CLS A345 ve A310 u kulan?yorum.Ama ?unu söyleyebilirim ki ben cls ürünlerinden özellikle de uçuş dinamiklerinden ciddi anlamda memnunum.
    Bar?? KUL

Yer
    Istanbul, TR
    Çözümler basit ;

1. Madem arkada??n?zdan ald?n?z , ondaki ile k?yaslay?n ... ?kinizde de ayn? sorun var ise ya modeldendir yada temin etti?iniz kaynaktaki bozuktur.

2. Ürünün sitesindeki "Features" ba?l??? ile kendi sisteminizdekileri kar??la?t?r?n .

E?er sizdeki uçak ile sitede beyan edilen uçak ayn? de?ilse ya elinizdeki ürün korsand?r yada yüklemede hata vard?r.

E?er yüklemede hata varsa orjinal yükleyici ile yeniden yükleyin , arkada??n?z ve sizde orjinal yükleyici yok ise o zaman yapacak pek bir?ey kalm?yor...

Emniyetli uçuşlar

[ AMD Ryzen5 5600X / Nvidia RTX 3060 Ti 8GB / 32GB DDR4 Ram | Asus TUF Gaming FX505DV: AMD Ryzen7 3750 / Nvidia RTX 2060 6GB/ 16GB DDR4 Ram ]

Yer
    Istanbul, TR
    Çözümler basit ;

1. Madem arkada??n?zdan ald?n?z , ondaki ile k?yaslay?n ... ?kinizde de ayn? sorun var ise ya modeldendir yada temin etti?iniz kaynaktaki bozuktur.

2. Ürünün sitesindeki "Features" ba?l??? ile kendi sisteminizdekileri kar??la?t?r?n .

E?er sizdeki uçak ile sitede beyan edilen uçak ayn? de?ilse ya elinizdeki ürün korsand?r yada yüklemede hata vard?r.

E?er yüklemede hata varsa orjinal yükleyici ile yeniden yükleyin , arkada??n?z ve sizde orjinal yükleyici yok ise o zaman yapacak pek bir?ey kalm?yor...

Emniyetli uçuşlar