Uçmak, gökyüzünde uçmak. Ben bulutlardayım o kısmı merak ediyorum. Tepkileri, etkileri. Yukarısı iyi olsun sonra aşağı bakacağım![]()
Uçmak, gökyüzünde uçmak. Ben bulutlardayım o kısmı merak ediyorum. Tepkileri, etkileri. Yukarısı iyi olsun sonra aşağı bakacağım![]()
Yucel TURK
TA1AYE
Henüz görmemiş olanlar için 20 Şubat tarihli Havalimanları sunuş videosu:
Link
Default meydan kavramı da epey değişecek görünüyor![]()
Türkiye'den sanırım ilk ekran görüntüsü
İstanbul Boğazı:
![]()
Ş.Can Yargucu
Birinci köprüyü unutmuşlar galiba![]()
Tuna Bilgi - 1977
ASUS G-750 Notebook (Modifiyeli win.10)
MSFS - 2020
X-Plane 12 bekliyorum
Unutamazlar, yayınladıkları geliştirme videolarında gerçek uydu görüntülerinden faydalandık diyorlardı.
Saygilar, sevgiler
Mustafa ECE
Antalya/1980
Dün yayınlanmış Alpha görsellerinden İstanbul'a ait bir görüntü:
Topkapı sarayını uydu görüntüsüne göre çözümleyememiş, autogen binalar ile saçma bir form çıkmış. Genel olarak uydu görüntüsüne göre bina izlerini tanıyıp autogen ile doldurmada başarılı görünüyor, sadece her zaman bina tipini doğru tanımlayamadığını da görüyoruz. Ayasofya ve Sultanahmet özel obje olarak konmuş. Autogen yoğunluğu da epey etkileyici.
Ayasofyanın karşısındaki Hürrem Sultan Hamamı da 10 katlı apartman olmuş![]()
Erhan YALIM / Antakya '79
intel i7 6700K 4.2Ghz O.C. - 32 Gb Corsair 3000Mhz DDR4 RAM - Asus GTX1070 O.C. Edition
DCS 2.5 / F-A 18C / F-16 / A-10C -- MSFS2020 -- P3Dv4 / Boeing 737 Home Cockpit By Dreamflight737 / Prosim737 -- ActiveSky P3Dv4 -- PFPX -- TOPCAT
Kullandığım PC bununla baş edebilirse geçerim geçmesine. Henüz yukarıdaki video harici herhangi bir şey görmedim. O yüzden de belki yanılıyorumdur ama benim için görsellikten önce, çok daha akıllı bir ATC sisteminin olması daha iyi olacak. Sonuç olarak çoğumuz 1 saat VFR uçuyorsak 10 saat IFR uçuyoruz. Tamam, Topkapı Sarayı, Brandenburg Kapısı falan iyi hoş da 3 mil ara ile iniş izni verip bir de üstüne aynı anda kalkış izni veren ATC olursa o görsellerin pek önemi kalmıyor.
Arslan \"scenery koleksiyoncusu\" Türegün
35,5 // 1966
18 Ağustos'ta çıkıyor belli oldu. Üç paket halinde yayınlanacak en üst paket 725TL gözüküyor şu an için. En üst pakette B787 ve ilave meydanlar var açıkçası yıl sonuna doğru bekliyordum.
https://www.flightsimulator.com/
https://youtu.be/TYqJALPVn0Y
Konu can737 tarafından (13-07-2020 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
Ş.Can Yargucu
Şöyle bir yoruma denk geldim. Açıkcası biraz keyfim kaçtı. Tık tık
Uçaklar dert değil, zaten default gelenlerden pek hayır gelmedi hiçbir zaman ama diğer problemler kafaya takılacak cinsten.
(Yinede yüklü gelen VFR tayyarelerin gerçekçi olmasını ümit ediyorum)
Tek yoruma bakarak değerlendirmek doğru olmaz ama artık 20 tane eklenti kurmadan daha dinamik bir ortamda ve gerçekçi hava ile biraz daha doğal bir görüntü ile uçsak iyi olacak.
Birde şu default meydanlar biraz daha iyileştirilmiştir umarım. Default meydanlara dair çok şey göremedim nette. (Airport demosunda özellikle default meydanlara dair pek fikir verecek görüntüler yoktu) Onlarca eklenti meydan satın alıp yüklemek zul oluyor.
Konu Faruk Işık tarafından (14-07-2020 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir.
Sessizliğin Kanatları ..