7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: FSLab A319-X

  1. #1
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.071

    FSLab A319-X

    P3Dv4.5 de FPS sorunu yaratiyor diye forumlarda yazmislar. Kullanan ve deneyimi olan varmi.
    Yoksa hala hic maceraya girmeden PMDG 737 mi.
    Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
    P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/

  2. #2
    P3Dv4.5’ye FSLabs’a özel değil zaten genel bir FPS sorunu var. A319’u henüz kurmadım, 320 kurulu, farklı bir sonuç çıkacağını da sanmıyorum; evet bir FPS sıkıntısı yaşanıyor


    Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  3. #3
    Senior Member btuncel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09-08-2010
    Yer
    Eskisehir, Turkey.
    Mesajlar
    371
    FsLabs zaten FPS açısından ağır bir addon, bir de üzerine 4.5'in verimsizlikleri eklenince dadından yenmiyor....

    v4.6 veya bir update çıkınca biraz daha anlamlı olur. Çıkana kadarki arada ben shadow, Scenery density ve draw distance ayarlarını kıstım, bir nebze iyi geldi.

    Tavsiye ederim...

  4. #4
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.071
    P3Dv4.5’ye FSLabs’a özel değil zaten genel bir FPS sorunu var. A319’u henüz kurmadım, 320 kurulu, farklı bir sonuç çıkacağını da sanmıyorum; evet bir FPS sıkıntısı yaşanıyor
    Makinadan kaynaklanan yani.

    FsLabs zaten FPS açısından ağır bir addon, bir de üzerine 4.5'in verimsizlikleri eklenince dadından yenmiyor....

    v4.6 veya bir update çıkınca biraz daha anlamlı olur. Çıkana kadarki arada ben shadow, Scenery density ve draw distance ayarlarını kıstım, bir nebze iyi geldi.

    Tavsiye ederim...
    Gidisat felaket tavsiye AL ))))) sizi gidi Prepar cilar sizi.
    Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
    P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/

  5. #5
    Senior Member mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08-10-2004
    Yer
    İzmir, Turkey.
    Mesajlar
    2.319
    Alıntı Ferdi Vefa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AL )))))
    Kesinlikle! Fazla söze gerek yok.

    edinmeden önce genel bir değerlendirme edinmek isterseniz https://www.twitch.tv/blackbox711

    bir bakın derim. Bu arkadaş bir A320 pilotu. Fs labs için yorumları son derece gerçekci olduğu yönünde.
    S. ONU® / Izmir

    ---------------------------------------------
    DCS 2.8 + X-Plane 11.55 + MSFS 2020/// Win11 Pro /// Ryzen7 5700X, MB: MSI X570 A-PRO, Zotac 4070 12GB OC Edition, Corsair 2 x 16 GB @ 3200 MHZ DDR4, 1 X 500GB Samsung 970 Evo M.2 1 X 1TB Samsung 870 Evo SSD, Cooler Master 240 Nepton; Corsair 1000W psu... Track IR5 Pro, Thrustmaster HOTAS Warthog A-10C Throttle-Stick Replica, Thrustmaster Rudder Pedals

  6. #6
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.071
    Kesinlikle! Fazla söze gerek yok.

    edinmeden önce genel bir değerlendirme edinmek isterseniz https://www.twitch.tv/blackbox711

    bir bakın derim. Bu arkadaş bir A320 pilotu. Fs labs için yorumları son derece gerçekci olduğu yönünde.
    Evet son update sonrasi cok gercekci olmus diyor.
    Bosa cikan bir PC var i7-4790 4.00 GHz/Win10-64/8Gb Ram/GeForce GTX970/Corsair SSD bu sistem uygundur herhalde ?????
    Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
    P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/

  7. #7
    Senior Member mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08-10-2004
    Yer
    İzmir, Turkey.
    Mesajlar
    2.319
    Alıntı Ferdi Vefa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet son update sonrasi cok gercekci olmus diyor.
    Bosa cikan bir PC var i7-4790 4.00 GHz/Win10-64/8Gb Ram/GeForce GTX970/Corsair SSD bu sistem uygundur herhalde ?????
    Ferdi Hocam, emin değilim! İşlemci 4790 yetersiz kalabilir. Ya da size Mehmet Celbis hocanın bir ince ayar yollaması gereke bilir. Benim sistem özellikleri aşağıda var. En çok zorlayan add-on ne yazık ki FSLabs 320 si, yakında 321 de çıkaracaklar. Zorlayan diyorum ama diğerlerine göre daha çok yük bindirmesini, işlemci ve e.k. nın ısısının artmasını haliyle kısmen daha az fps almayı kast ediyorum. Kullanılmayacak veya yerlerde sürünen bir durum söz konusu değil. Ama 4790 hele ki K değil, biraz riskli.
    S. ONU® / Izmir

    ---------------------------------------------
    DCS 2.8 + X-Plane 11.55 + MSFS 2020/// Win11 Pro /// Ryzen7 5700X, MB: MSI X570 A-PRO, Zotac 4070 12GB OC Edition, Corsair 2 x 16 GB @ 3200 MHZ DDR4, 1 X 500GB Samsung 970 Evo M.2 1 X 1TB Samsung 870 Evo SSD, Cooler Master 240 Nepton; Corsair 1000W psu... Track IR5 Pro, Thrustmaster HOTAS Warthog A-10C Throttle-Stick Replica, Thrustmaster Rudder Pedals

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •