7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: FSLab A319-X

  1. #1
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.041

    FSLab A319-X

    P3Dv4.5 de FPS sorunu yaratiyor diye forumlarda yazmislar. Kullanan ve deneyimi olan varmi.
    Yoksa hala hic maceraya girmeden PMDG 737 mi.
    FSX/Prosim 737/Win7/Orbx/ASN/vPilot/

  2. #2
    P3Dv4.5’ye FSLabs’a özel değil zaten genel bir FPS sorunu var. A319’u henüz kurmadım, 320 kurulu, farklı bir sonuç çıkacağını da sanmıyorum; evet bir FPS sıkıntısı yaşanıyor


    Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  3. #3
    Senior Member btuncel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09-08-2010
    Yer
    Eskisehir, Turkey.
    Mesajlar
    358
    FsLabs zaten FPS açısından ağır bir addon, bir de üzerine 4.5'in verimsizlikleri eklenince dadından yenmiyor....

    v4.6 veya bir update çıkınca biraz daha anlamlı olur. Çıkana kadarki arada ben shadow, Scenery density ve draw distance ayarlarını kıstım, bir nebze iyi geldi.

    Tavsiye ederim...

  4. #4
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.041
    P3Dv4.5’ye FSLabs’a özel değil zaten genel bir FPS sorunu var. A319’u henüz kurmadım, 320 kurulu, farklı bir sonuç çıkacağını da sanmıyorum; evet bir FPS sıkıntısı yaşanıyor
    Makinadan kaynaklanan yani.

    FsLabs zaten FPS açısından ağır bir addon, bir de üzerine 4.5'in verimsizlikleri eklenince dadından yenmiyor....

    v4.6 veya bir update çıkınca biraz daha anlamlı olur. Çıkana kadarki arada ben shadow, Scenery density ve draw distance ayarlarını kıstım, bir nebze iyi geldi.

    Tavsiye ederim...
    Gidisat felaket tavsiye AL ))))) sizi gidi Prepar cilar sizi.
    FSX/Prosim 737/Win7/Orbx/ASN/vPilot/

  5. #5
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    08-10-2004
    Yer
    İzmir, Turkey.
    Mesajlar
    1.482
    Alıntı Ferdi Vefa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AL )))))
    Kesinlikle! Fazla söze gerek yok.

    edinmeden önce genel bir değerlendirme edinmek isterseniz https://www.twitch.tv/blackbox711

    bir bakın derim. Bu arkadaş bir A320 pilotu. Fs labs için yorumları son derece gerçekci olduğu yönünde.
    S. ONU® / Izmir

    ---------------------------------------------
    P3D V4.5 + DCS2.5/// Win10 Home /// i7 6700K @4.5Ghz, MB:Asus z170 ProGaming, GPU:EVGA GTX980 KINGPIN, Corsair 2 x 8 GB @ 3000 MHZ DDR4, 2 X 250GB Samsung 850Pro SSD, 2 x 1TB Samsung 7200 Rpm HD, Cooler Master 240 Nepton; Corsair 1000W psu...

  6. #6
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.041
    Kesinlikle! Fazla söze gerek yok.

    edinmeden önce genel bir değerlendirme edinmek isterseniz https://www.twitch.tv/blackbox711

    bir bakın derim. Bu arkadaş bir A320 pilotu. Fs labs için yorumları son derece gerçekci olduğu yönünde.
    Evet son update sonrasi cok gercekci olmus diyor.
    Bosa cikan bir PC var i7-4790 4.00 GHz/Win10-64/8Gb Ram/GeForce GTX970/Corsair SSD bu sistem uygundur herhalde ?????
    FSX/Prosim 737/Win7/Orbx/ASN/vPilot/

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    08-10-2004
    Yer
    İzmir, Turkey.
    Mesajlar
    1.482
    Alıntı Ferdi Vefa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet son update sonrasi cok gercekci olmus diyor.
    Bosa cikan bir PC var i7-4790 4.00 GHz/Win10-64/8Gb Ram/GeForce GTX970/Corsair SSD bu sistem uygundur herhalde ?????
    Ferdi Hocam, emin değilim! İşlemci 4790 yetersiz kalabilir. Ya da size Mehmet Celbis hocanın bir ince ayar yollaması gereke bilir. Benim sistem özellikleri aşağıda var. En çok zorlayan add-on ne yazık ki FSLabs 320 si, yakında 321 de çıkaracaklar. Zorlayan diyorum ama diğerlerine göre daha çok yük bindirmesini, işlemci ve e.k. nın ısısının artmasını haliyle kısmen daha az fps almayı kast ediyorum. Kullanılmayacak veya yerlerde sürünen bir durum söz konusu değil. Ama 4790 hele ki K değil, biraz riskli.
    S. ONU® / Izmir

    ---------------------------------------------
    P3D V4.5 + DCS2.5/// Win10 Home /// i7 6700K @4.5Ghz, MB:Asus z170 ProGaming, GPU:EVGA GTX980 KINGPIN, Corsair 2 x 8 GB @ 3000 MHZ DDR4, 2 X 250GB Samsung 850Pro SSD, 2 x 1TB Samsung 7200 Rpm HD, Cooler Master 240 Nepton; Corsair 1000W psu...

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •