8 sonuçtan 1 ile 8 arası
  1. #1
    Senior Member vikartindur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30-11-2006
    Yer
    Kuşadası, Turkey.
    Mesajlar
    669

    Lightbulb JustSim'den Antalya havaalanı

    P3D ve XPlane için havaalanı üreten JustSim firması Antalya için ilk görselleri yayınlamış. Her iki platform için de yayınlanacakmış.

    https://www.facebook.com/groups/justsim/about/

    https://fselite.net/previews/justsim...ional-airport/
    Tuna Bilgi - 1977

    ASUS G-750 Notebook
    P3Dv4.3
    X-Plane 11.2
    Aerofly FS 2
    Flight Sim World


  2. #2
    Senior Member vikartindur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30-11-2006
    Yer
    Kuşadası, Turkey.
    Mesajlar
    669
    Ek olarak, FSDG'nin takviminde de Dalaman, Antalya ve Gazipaşa'nın olduğunu belirteyim.

    https://fselite.net/news/flight-sim-...ject-schedule/
    Tuna Bilgi - 1977

    ASUS G-750 Notebook
    P3Dv4.3
    X-Plane 11.2
    Aerofly FS 2
    Flight Sim World


  3. #3
    Senior Member Airone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18-01-2005
    Yer
    Bursa, Turkey.
    Mesajlar
    454
    Teşekkürler Tuna hocam, JustSim Antalya sürpiz oldu. Bu durumda FSDG Antalyayı listeden çıkaracaktır bence, ki Dalamana da 2019 başı demişler bakalım.

  4. #4

  5. #5
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.026
    P3D4 için diyor. Bazı özellikler hariç FSX de çalışır diye düşünüyorum ???

  6. #6
    Senior Member Airone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18-01-2005
    Yer
    Bursa, Turkey.
    Mesajlar
    454
    P3Dv4 için diyorsa sadece V4'te sağlıklı çalışacağını düşünüyorum. Modeller V4 SDK ile oluşturulmuştur, o nedenle modelleri göremezsiniz, anlamsız olur.
    Bu arada Justsim Antalya görsellerinden ve modellemelerden oldukça etkilendim, gördüğüm kadarıyla FSDG Bodrum gibi "Light" kategory değil kapsamlı bir çalışma yapmışlar, eski Aerosoft Antalya çalışmasını rahatlıkla geride bırakıyor. 19.4€ cuk ayıracağım ilk fırsatta.
    Justsim Rus bir ekip, onlar için Antalya'nın yeri ayrı elbette

  7. #7
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    29-10-2006
    Yer
    ISTANBUL, Turkey.
    Mesajlar
    1.073
    Bence almaya değer gibi...

    Erhan YALIM / Antakya '79
    intel i7 6700K 4.2Ghz O.C. - 32 Gb Corsair 3000Mhz DDR4 RAM - Asus GTX1070 O.C. Edition
    Prepar 3D v3.4 - Boeing 737 Home Cockpit By Dreamflight737 - Prosim737 - ActiveSky Next - PFPX - TOPCAT - Aivlasoft EFB

  8. #8
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.026
    Evet yapımcı FSX için uyumlu değil mesajı atmış.

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •