2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Fsx Win 10 Kurulum Sorunu.

Laptopa format çekip temiz bir kurulum yapıyordum. Sıra FSX i kurmaya geldi ağız tadıyal kurmaya başlarken gold edition 1 ve 2 ci dvd yi kurdum active ettim sp-1 i kurdum ve ardından accelerationu taktım setup yaptım ama sonunda bir türlü activasyon sayfası çıkmadı tam 1 saat beklemişimdir, derken fsx içindeki fsx.exe yi yönetici çalıştırdıktan sonra aşağıdaki tesimdeki hatayı aldım. Artık ne diyeceğimi bilemiyorum. İnternette flightsimde bir çözüm üretmişle ama bende işe yaramadı.

1. run regedit (Windowskey +R)
    2. Expand the following registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CURRENTCONTROLSET\CONTRO L\CLASS\{4D36E967-
    E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
    3. After you find the folder, double-click Upperfilters on the right side.
    4. Change the value from 0 to PartMgr and/or remove any other settings and then click OK.
    5. Close Registry Editor
    6. Start FSX/Accel and you should get the registration wizard.

Not: Ürünüm Lisanslı bir ürün crackli olmadığı için belirtmek istedim.

Ne yapabilirim allahın belası fsxi açmak için.
    Ekli Resimler Ekli Resimler  

En sonunda buldum sevdiği arkadaşlar buda win 10 yeni nesil sistemler kullanan kaptanlarımıza ışık tutacaktır. Yukarıda yazan partmgr dosyası küçük harfle yazıyor onu aynı yukarıda olduğu gibi PartMgr yaza ağız orda hangi değer varsa sadece PartMgr yazacak ardndan ok deyin bir ileti veriyor önemsiz ardından acceleration aktivasyon ekranı fsx i tekrar çalıştırınca ekrana geliyor key girip kurmuş oluyoruz.