Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası
  1. #21
    Alıntı Airone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hikmet hocam, teşekür ederim
    Bu arada Van Havalimanı demiş olduğun için fark etmediysen diye Biber üstadımızın yeni Van Havalimanı çalışmasını işaret edeyim
    Auuwww farkında değildim bildiğin gibi forumdan çok uzak kaldım görmemişim teşekkürler hemen indirmeliyim ) Biber Hocamızada çok teşekkürler. Demekki forumda bayağı incelenecek yenilikler var
    Hikmet Cercevik

    Intel i7 4790K@4400Mhz | 16GB DDR3@1600Mhz | Asus Strix nVidia GTX980ti @1216 MHz 6Gb | Asus-VG278HE 27" LCD Monitor@144Hz 3D| Crusial 1TB SSD | Raptor 300Gb HDD | WD 3TB HDD | Windows 10 professional 64bit | Prepar3D v2.5

  2. #22
    Sunay Hoca Merhabalar,
    P3D ye geçeli EZDOK la bogustugumdan "LTFJ" bu son basarili calismanizi daha bugun indirebildim, Emeginize saglik, lakin sakin yanlis anlasilmasin bu bir elestiri degil sadece hata bendemi olustu diye merakimdan sormak ihtiyacini duydum. Jetwayslar, P3D nin default airportlardaki gibi CTRL+J ile hareket ediyor ve jetwayslara vuran gunes isigi butun yonlerini aydinlatiyor, sanirim bu hata buyuk bir ihtimalle benden kaynaklaniyordur.bu konudaki merakimi giderirseniz sevinirim. Daha nice basarili calismalar dileklerimle...

  3. #23
    Senior Member Airone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18-01-2005
    Yer
    Bursa, Turkey.
    Mesajlar
    502
    Ünal hocam, yapıcı eleştirilere her zaman açığım, o konuda sorun yok elbette
    Jetwaylar konusundaki eleştirilere de hiç alınmam, haklısınız
    Şöyle ki, jetwayler default FSX jetwayleri, benim tasarımım değiller, ben sadece çalışmama entegre ettim onları. Görmüş olduğunuz kötü ışık yansımaları da orijinalinden gelen bir özellik, benim hiç bir değişikliğim olmadı...
    Fakat iyi haber olarak jetwayler üzerinde değişiklik yapmak, bunları daha gerçekçi ve çalışmanın geri kalanına daha uygun jetwaylerle değiştirmek iş planımda var, bunun bilgisini vermiş olayım.

  4. #24
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.070
    GSX bende pushback doğru yapmadı ? Dümdüz çıkardı ve bıraktı. Bendenmi kaynaklanıyor yoksa AFCAD'ımı değiştirmem lazım ?
    Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
    P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/

  5. #25
    Senior Member Omer Akomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17-11-2013
    Yer
    İstanbul/Türkiye
    Mesajlar
    270
    Ferdi Ağabey,

    Toolbar da addons adlı sekmenin altında GSX Airport Position Tarzı bir menü bulunması lazım. Oradan meydandaki tüm pozisyonları hem tek tek hamde bütün olarak Dilediğin zaman ayarlayabiliyorsun. Orda Pushback direction diye bir kutu olacak. Oradan both'u işaretlersen sorunun halli olacaktır.

  6. #26
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.070
    Var o seçenek. Peki tüm gateleri (hepsi olmasada 3-4 tanesini) elle tek tek sağ ve sol koordinatları girmekmi gerekiyor ????? ASE gibi otomatik çıkaramıyormu ?
    Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
    P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/

  7. #27
    Senior Member Omer Akomer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17-11-2013
    Yer
    İstanbul/Türkiye
    Mesajlar
    270
    Ne yazık ki ayrı ayrı yapman Lazım Ferdi Ağabey, henüz AES gibi değil çünkü AES gibi tek tek her meydana elle yapılmıyor. AFCAD'a göre çalıştığı için eğer AFCAD park girişleri yok ise GSX sadece direk düz pushback veriyor. Bu sadece AFCAD ile yapılabilecek birşey.

  8. #28
    Senior Member Ferdi Vefa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20-05-2002
    Yer
    , Turkey.
    Mesajlar
    1.070
    Ben pek AFCAD olayını bilmiyorum ama AFCAD dosyası tamam gibi gözüküyor Ömer. ADE ile açtım herşey yerli yerinde ? Node dedikleri mavi noktalar yeşil taxi yolları v.s.
    Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
    P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/

  9. #29
    Senior Member Airone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18-01-2005
    Yer
    Bursa, Turkey.
    Mesajlar
    502
    AES kullanıcıları için müjde!

    AES (2.40) artık SceneryTR Sabiha Gökçen'i destekliyor

  10. #30
    Senior Member vikartindur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30-11-2006
    Yer
    Kuşadası, Turkey.
    Mesajlar
    804
    Alıntı Airone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AES kullanıcıları için müjde!

    AES (2.40) artık SceneryTR Sabiha Gökçen'i destekliyor

    Tebrik ederim, darısı daha nice projelerinizin başına.
    Tuna Bilgi - 1977

    ASUS G-750 Notebook (Modifiyeli win.10 )
    MSFS - 2020
    X-Plane 12 bekliyorum


Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •