Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
77 sonuçtan 71 ile 77 arası
    Senior Member erkal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul, Turkey.
    LTBA'da son olarak halen devam eden hummalı bir calısma var , 23 pistinin kuzeybatı tarafı yani Cargo Terminallerinin arka taraflarında yeni hizmete acılacak olan yapılar. muhtemelen Cargo amaçlı kullanılacak daha net bilgisi olan arkadaslarımız vardır mutlaka , onun haricinde en önemlilerinden bir tanesi askeri bölgede bitmesine az kalmıs olan yeni apron ve taksi yolu gecen gece apron ışıklandırma testleri yapıldı ve gerçekten meydanın gece görüntüsüne çok değişik bir ahenk kattığını düşünüyorum,özellikle o bölge gece vakti çok karanlık duruyordu şimdi pisti bile aydınlatır olmus meydana ciddi anlamda canlılık katacak orası bu yeni çalısmalarında yeni LTBA meydana eklenilmesi kanısındayım bilginize.

Merhabalar..Bir gelişme varmıdır acaba scenery ile ilgili
    AYJET FLYING NINERS
    EMIRHAN KÖKSAL

ADMİN biber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul, 1966
    2014 de kısmet olmadı, 2015 te bitireceğiz inşallah
    http://www.sanalpilotuz.biz/deneme1/image.php?type=sigpic&userid=3&dateline=1336667157

Senior Member
    Yer
    istanbul, Turkey.
    Bekliyoruz hocam
    Yucel TURK
    TA1AYE

Senior Member fatih.koz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul, TR
    Almanya / Berlin "BER" havalimanı yıllardır açılamıyor, bizim sanal LTBA'mız 2015'e sarkmış önemli değil

Beklemeye devam, sıkmayın tatlı canınızı.
    B. Fatih KOZ [Antalya / Southwind Airlines / Flight Dispatcher, Instructor]

[ X-Plane 12 / MsFs 2020 / DCS 2.7 ]
    [ AMD Ryzen5 5600X / Nvidia RTX 3060 Ti 8GB / 32GB DDR4 Ram | Asus TUF Gaming FX505DV: AMD Ryzen7 3750 / Nvidia RTX 2060 6GB/ 16GB DDR4 Ram ]

Arkadaşlar FS9 için A7 taksi yolunu içeren bir Scenery aradım bulamadım yani para da versek yok acaba bu çalışmayı mevcut haliyle kullanmaya başlasak binalar sonra tamamlansa olmaz mı? Yada konuyu bilen arkadaşlar FS9 LTBA_2008 için A7 yi içeren bir AFCAD düzenlemesi yapabilseler harika olur. Bu vesileyle yıllardır emek verip harika Scenery ve AFCAD lar yapıp paylaşan tüm tasarımcı arkadaşları kutllayıp teşekkür ediyorum.

Selam, saygı ve sevgilerimle.
    Murat Toloğlu
    Murat Toloğlu (TA1DB)

Sayın Erman Piiliçoğlu dostumun yardım ve yönlendirmesiyle A7 taksi yolunu 10 dakikada ekledim, kendisine çok teşekkür ediyorum.

Murat Toloğlu
    Murat Toloğlu (TA1DB)