Konu targo tarafından (09-03-2014 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.
Targan Unutmaz
Targo, evet bu sorun bendede var yeni farkettim ama sorunun bu scenery den kaynakladığından emin olunca kendi forumlarına bildiririz. Biraz bakayım belki ORBX ten kaynaklanabilir çünkü her ne kadar VECTOR karalardaki suları düzenlesede yolları, tren yollarını ve ufak köprüleri düzenlemesi çokta gerekli değil gibi geldi bana sonuçta zaten gerçekliğe yakın olmuyor belkide Vectoru tam düzelene kadar kapatabilirim çünkü tam emin olmamakla birlikte performansta bazı takıntılara neden olduğu şüphesindeyim.
Murat (Biber) hocam yorumunuzu okudum uslubunüz ve düşünceleriniz tamda beklediğim gibi teşekkürler hocam, bazan yanlış anlaşılmalar ve gereksiz tartışmaların mahal vermemek için arada görüşlerinizi bildirmeniz faydalı oluyor. Emeğini karşılık düşünmeden paylaşan arkadaşlarda yanlış düşünceler oluşur diye kelimeleri seçerken akla karayı seçüyoruz inanın bazanda kelimeler yetersiz kalıyor anlayışınız için tekrar teşekkürler.
Targan kaptan, evet soruna neden LTBA-TERRAIN htta kıyıya yakın yerlerindede bazı yerler kara parcalarının sadece kenarları var ortası kaybolyor. Bu sorunu forumlarına yazalım.
OK Hikmet hocam, haberlerinizi bekliyoruz...
Bu arada bu sorunu başka yaşayan yokmu? Sadece Hikmet kaptan ve bende mi?
(Eğer öyle ise bizde kurulu olan bir program ile çakışıyor olabilir?)
Konu targo tarafından (11-03-2014 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
Targan Unutmaz
Ben de gözlemledim.
Tespitime göre esasen Yeşilköy sahilini düzenleme masadıyla yapılmış water-vectors.bgl dosyası ( T2G Ataturk Intl Airport\LTBA-TERRAIN\Scenery dizinini altında bulunur) adalar bölgesinin bir bölümünü deniz ile kaplıyor.
Yapımcının haberi olursa kolaylıkla düzeltebilir.
Update geliyor.
http://www.iflysimx.com/topic/818-ltba-update11-ready/
Selamlar,
Safak Cayli
Merhabalar,
Bu senaryo'yu yüklediğimizde, Fsx Acc içindeki orjinal istanbul senaryosunuda silmek yada kullanmamak gerekiyor'mu?
Teşekkürler,
Merhaba,
Hayır gerekmiyor, yukarıdaki 2. resimde her ikisi de kurulu...
Selamlar...
Targan Unutmaz