Ahmet bey birgün hepimizi FSX'çi yapacak.
Haşmet hocam, sanırım işin özü sabırBelki bizim yaş grubunda daha fazla var.
Ahmet bey birgün hepimizi FSX'çi yapacak.
Haşmet hocam, sanırım işin özü sabırBelki bizim yaş grubunda daha fazla var.
Ahmet hocam çok teşekkürler. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Her bir yeni scenery başlığı gördükçe o kadar çok seviniyoruz ki... Sağ olun, var olun.
Sevgi ve Saygılarımla,
Umut ÖZTÜRK / Eskisehir - 1978
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=51386
http://www.flickr.com/photos/umutozturk/
Elinize sağlık, harika görünüyor..Fırsat bulur bulmaz ilk uçuşu Dalamana planlıyacaz anlaşılan..![]()
Burak
Herkese merhaba
Yazdiginiz her guzel sozcuk, bana yeni calistigim alanlari cok daha dogru ve uculasi bir yer yapma hevesimi dahada arttiriyor.Bu nedenle herkese yazdiklari icin
tek tek TESEKKUR ederim..
Simdiki calisma cadirim LTAC Ankara.Tek cabam Ankara ya enyakin bir Scenery yapabilmek.Bir cabamda 19 MAYIS a Yetistirebilmek ve cadirimdan
hepinizin oraya hepbirlikte indiginizi gorebilmek..
Tekrar hepinize sevgi ve saygilarla
Hocam tüm çalışmalarınız için çok teşekkürler. Tümünü büyük bir keyifle kullanıyorum; ilk baştan beri heyecanla beklediğim LTAC'ye böylesine yaklaşmış olmak da çok keyifli.
Ahmet Bey merhaba
LTBS Dalaman scenery'yi bugün kallanma fırsatım oldu.Öncelikle bir kez daha teşekkür ederim böyle gerçekçi bir havalimanını bize kazandırdığınız için.
01R ils yaklaşmada course chartlara göre 012 ancak LOC'a oturduğunda pistin sağında kalıyor, yaklaşmada pisti tam karşılamıyor, pist 15 derecede konumlanmış acaba bu yüzden kaynaklanabilir mi?
Selamlar
Hakan DAĞHAN
Hakan DAGHAN
member of TurkishVirtual (4292)
İzmir / 1967
Hakan bey
hemen ilgilenecegim
selamlar
Hakan hocam pist default FSX de 15.28 derecede konumlanmış, Ahmet hocanın scenery'sinde de aynı değer korunmuş.
Ocak2012 chartından gordugum kadarıyla pist doğrultusu 15.3 derece , ILS yaklaşma açısı 12 derece ve manyetik varyasyon 3.5 derece doğu (2006) olarak belirtiliyor. Manyetik farklılığı hesaba katarak course'u 15 derece set etmek daha doğru olur diye düşünüyorum.
Murat Hocam,
Verdiğin bilgilerle tamamıyla mutabığım, değerleri ben de kontrol ettim sapma bir hayli fazla,
Sapmayı ilave ederek course değerini kullanmak gerek.
Güzel bir bilgilendirme oldu
Selamlar
Hakan DAGHAN
member of TurkishVirtual (4292)
İzmir / 1967
Sayin hocam
Bunun fs9 icin olani yokmu