Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    19-04-2006
    Yer
    BURSA, Turkey.
    Mesajlar
    410

    Post FSX için Alanya Gazipaşa Havaalanı Scenery

    Merhaba.
    Amatör bir ruhla yaptığım çalışmamı sunuyorum. Bu çalışmamda bana yardımlarını esirgemeyen sayın Biber, Sunay Kılıç ve Ahmet Özler ağabeylerime teşekkürü borç bilirim.

    İndirme linki: (Dikkat okubeni dosyasını mutlaka okuyunuz. Paket içerisinde voicepack de mevcuttur.)

    http://sanalpilot.com/downloads/LTFG2014FSXV1.rar

    Aşağıdaki link de, bu meydana hareket katmak için hazırladığım AI Traffic Paketi. 2014 Yaz tarifesine göredir. Bu paket içerisinde de voicepack mevcuttur.

    http://sanalpilot.com/downloads/LTFG_AI_Summer2014.rar

    Tanıtım ve eğlence için bir de video var.





    Güle güle kullanın.
    Konu mutluckaya tarafından (07-05-2014 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.
    Mutlu ÇETiNKAYA
    BURSA

  2. #2
    Senior Member fatih.koz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30-11-2002
    Yer
    Istanbul, TR
    Mesajlar
    5.698
    Ellerinize sağlık, gayet başarılı ve şirin bir çalışma olmuş .

    Küçük bir bilgi , Gazipaşa'ya SunExpress Deutschland ( ICAO : SXD / IATA : XG ) uçuyor , çağrı adı da "Sunrise" . AI trafik paketi için güncelleme yapacak olursanız bu bilgi işe yarayabilir

    http://www.airliners.net/search/phot...ss+Deutschland

    Sevgiler
    B. Fatih KOZ [ Antalya / Southwind Airlines / Flight Dispatcher, Instructor]

    [ DCS 2.7 / X-Plane 11.5x / X-Plane 12 EA / MsFs 2020 ]
    [ AMD FX8350 Black Edition (4.0 ~ 4.4Ghz) / Nvidia GTX 1060 AMP! 6GB / 16GB DDR3 Ram | Asus TUF Gaming FX505DV, AMD Ryzen7 3750 (3.3 ~ 4.0Ghz) / Nvidia RTX 2060 6GB/ 16GB DDR4 Ram ]

  3. #3
    Cok hos bir meydan olmus, elinize saglik.


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    Erhan M. Artuc

  4. #4
    Senior Member mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    08-10-2004
    Yer
    İzmir, Turkey.
    Mesajlar
    2.157
    Elinize sağlık, henüz indirmedim ama ilk fırsatta kurup deneyeceğim. Teşekkürler, önemli bir eksiklikti bence FSX TR Scenery açısından. Giderilmiş oldu.
    Saygılar...

    Serhan
    S. ONU® / Izmir

    ---------------------------------------------
    DCS 2.8 + X-Plane 11.55 + MSFS 2020/// Win10 Home /// Ryzen7 5700X, MB: MSI X570 A-PRO, Zotac 3060 Twin Edge 12GB, Corsair 2 x 16 GB @ 3200 MHZ DDR4, 1 X 500GB Samsung 970 Evo M.2 1 X 1TB Samsung 870 Evo SSD, Cooler Master 240 Nepton; Corsair 1000W psu... Track IR5 Pro, Thrustmaster HOTAS Warthog A-10C Throttle-Stick Replica, Thrustmaster Rudder Pedals

  5. #5
    FS9 ile uyumlu olsa daha iyi olurdu ama yine de güzel olmuş.Elinize emeğinize sağlık harika olmuş.
    Airbus

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    19-04-2006
    Yer
    BURSA, Turkey.
    Mesajlar
    410
    Kusura bakmayın ama bence FS9 çoktan bitti. FSX de ömrünü tamamlama yolunda ilerliyor. FS9da böylesine bir görsellik yok. Forumda FS9 icin olan eski LTFG çalışmam var, bulabilirsiniz.
    Mutlu ÇETiNKAYA
    BURSA

  7. #7
    Merhabalar,
    Hocam öncelikle gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim . Hocam ben AI ile ilgili problem yaşamaktayım sorum şu ben WOAI paketi kullanıyorum.Sizin yolladığınız pakette de aynı uçaklar var.Bu yüzden bende sadece bgl dosyasını scenery klasörüne kopyaladım ancak trafiklerin hiçbiri yok. Yardımınız için teşekkür ederim.
    MSI B450 Tomahawk, Ryzen 5 3600 3.6 GHz , MSI RTX 2060 SUPER GAMING X 8GB 256 bit, 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16, 512 GB M2 SSD (3400/2500) , 1TB 7200 Rpm HDD

  8. #8
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    19-04-2006
    Yer
    BURSA, Turkey.
    Mesajlar
    410
    İlginiz için teşekkürler.
    Pakete koyduğum Airplanes içerisindeki dosyaları hiç kullanmadıysanız, incelemek lazım durumu. Sizde hangi WOAI uçakları yüklü acaba. Benim pakette kullandığım uçaklar sizin sisteminizde yüklü mü değil mi ona bakmak lazım. Tiyoyu vereyim,aircraft. cfg dosyaları içerisindeki aşağıdaki kısımdaki, title'a bakmanız yeterli, title'ın sizde de var olması lazım...Yani
    "WoA_AIA_B738_W_PGT-Pegasus NC" ismini kontrol ediniz. Apaynı olmalı. Yoksalar eğer manuel olarak ilave edersiniz. Bir de sanalpilot (WoA_AIA_B738_W) ve Borajet (osp_atr_72_500) uçaklarını unutmayınız. Manuel kopyalayıp yapıştırın onları.

    [fltsim.0]
    title=WoA_AIA_B738_W_PGT-Pegasus NC
    sim=aia_737_NG
    model=no_refl
    texture=PGT-Pegasus NC
    ui_variation=Pegasus
    ui_manufacturer=Aardvark
    ui_type=Boeing 737-800W
    atc_airline=SUNTURK
    atc_parking_codes=PGT
    atc_parking_types=GATE
    atc_heavy=0
    description= Painted by Dieter Barthelmeus
    Mutlu ÇETiNKAYA
    BURSA

  9. #9
    Hocam dediğiniz yerleri tekrar kontrol ettim birebir aynı olmayanları sizin paketteki ile aynı yaptım. Ancak sonuç değişmedi aklıma bir çakışma olabileceği geldi. Daha önceden kullandığım Örneğin: Pegasus'un aynı saatte başka bir uçuşu var ise çakışma yaşanmış olabilir mi diye düşünüyorum ? Ama dediğim gibi sadece tahminim çünkü bu konuyla ilgili fazla bir bilgim yok. Yardımınız için teşekkürler.
    MSI B450 Tomahawk, Ryzen 5 3600 3.6 GHz , MSI RTX 2060 SUPER GAMING X 8GB 256 bit, 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16, 512 GB M2 SSD (3400/2500) , 1TB 7200 Rpm HDD

  10. #10
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    19-04-2006
    Yer
    BURSA, Turkey.
    Mesajlar
    410
    Öncelikle doğru saatte olduğunuza dikkat edin. Pakette verdiğim schedule'daki saatler hep Zulu'dur. Oradaki kalkış saatinde LTFG'de olun.

    Pegasus için şöyle bir deneme yapalım: Sizde mesela Pegasus'un paketi mi yüklü? Pegasus'un bgl dosyasını geçici olarak başka yere taşıyın. Ama LTFG_traffic.bgl kalsın. Sonra FSX'i çalıştırın. Mesela haftanın herhangi bir günü 4:50 Z'da LTFG'de olun bakalım, Pegasus'un Gökçen'e gidecek uçağını görebiliyor musunuz ?

    Ya da sizde olmayan bir paketin uçağını inceleyin. Sanalpilot, borajet, SAS, Finnair, Thomas Cook gibi.
    Sorununuz özel galiba, PM ile devam edebiliriz.
    Mutlu ÇETiNKAYA
    BURSA

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •