Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası
  1. #1
    ADMİN biber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17-05-2002
    Yer
    Istanbul, 1966
    Mesajlar
    1.795

    LTBJ2013 Ahmet Özler'den FSX için İzmir Adnan Menderes Havalimanı scenery'si




    Ahmet Özler'den FSX için İzmir Adnan Menderes Havalimanı scenery'si

    indirme adresi:

    http://www.sanalpilot.com/downloads/...13_nocrash.rar

    Ahmet hocamıza teşekkür ederiz
    http://www.sanalpilotuz.biz/deneme1/image.php?type=sigpic&userid=3&dateline=1336667157

  2. #2
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    22-09-2002
    Yer
    izmir, Turkey.
    Mesajlar
    126
    Hocam bugün denedim çok güzel bir çalışma olmuş. Emeğine geçen herkese teşekkür ederim.

    Hayri Karabilgin
    Hayri KARABiLGiN 1973/Izmir
    Asus Striker II Formula;Intel E6600 2.4 GHZ(OverClock 3.4);2x1 GB OCZ Reaper ram;Asus EN 8800GTX;Raid 0 Hard disk Seagate 2x250

  3. #3
    Senior Member mehmetcelbis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26-05-2002
    Yer
    Istanbul, Turkey.
    Mesajlar
    555
    Sayın Ahmet Güler

    Yapmış olduğunuz LTBJ'yi indirdim.Kurdum.Mükemmel bir eser yapmışsınız.Elinize kolunuza sağlık ve Bodrumuda bekliyoruz.

    Saygılarımla












    Mehmet CELBIS-1964

    MSI B450 GAMING PRO CARBON DDR4 - AMD RYZEN 5 2600X 3,6 - 4.2Ghz - 16GB Gskill SNIPERX DDR4 3200 Mhz - SAPPHIRE RADEON R9 390 NITRO TRI-X OC 8Gb 512Bit - KINGSTON 240GB HYPERX 3K SSD - SAMSUNG 860 EVO 500 GB M2 SSD - Windows10 PRO 64BİT




  4. #4
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    23-08-2004
    Yer
    Porto, Portugal.
    Mesajlar
    345
    ONcelikle elinize saglik cok hos bir Scenery olmus , yalniz DX10 kullanan arkadaslar icin kaplama yamasi cikaracakmisiniz? cunku DX10 de bazi binalar gunduz gozukmuyor gece de sadece 3d modeller kaplamasiz olarak gorunuyor ..birde arkadaslar hangi AFCAD dosyasi kullaniyorlar zira %100 trafik ile sadece 3 tane thy ucagi gorebildim ( bu arada Ultimate traffic 2 ) kurulu duger meydanlarda traffic sorunu yok..

    tesekkurler
    emeginize saglik
    Hakan CIFTCI


  5. #5
    Merhaba
    Sorun cikaran dokular benim ilk donem yaptigim 34 pistine paralel giden binalar.Bendede DX10 acinca gozukmuyor dogrudur..Yil 2007 sonu..
    3D calismalari baska bir programda yapmistim.Simdi acikcasi tum calismayi yeniden o bolge icin yapmak gecikebilir.Bodrum var Ardindan Dalaman objeleri
    test halinde onun ardindanda Denizli ve Ercan var..Bir ara yeniden tek tek yapmaya calisicam hic olmazsa kule ve onundeki binalari halletmeye calisicam
    Ilginize cok tesekkur ederim..
    Not:Bu trafic durumunu yazmaniz cok iyi oldu .Buyuk bir keyifle TrafficX Kurdum yeni Bodrum a.Mytrafic zamani doldu deyip.Inanip inanmamakta
    serbestsiniz.! 3adet THY !!!!! 2gun ugras verdim..Videoya cekecem diye soz vermisim!! Bodrum videosunu izleyin bakin tek THY!!
    Sizin kullandiginiz UT2 Almaya kalkip hanimdan olur onayi alip almak uzere iken Ya dedim ondada baska alanda olursa..Emin olun.Icime dogmus.
    Simdi Mytaffic x var alan ucaktan gecilmiyor..Demek AFX hatasi degil ben hep ona yormustum..Durum budur..
    Konu AHMET tarafından (29-01-2013 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.

  6. #6
    Senior Member
    Üyelik tarihi
    23-08-2004
    Yer
    Porto, Portugal.
    Mesajlar
    345
    Alıntı AHMET Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Sorun cikaran dokular benim ilk donem yaptigim 34 pistine paralel giden binalar.Bendede DX10 acinca gozukmuyor dogrudur..Yil 2007 sonu..
    3D calismalari baska bir programda yapmistim.Simdi acikcasi tum calismayi yeniden o bolge icin yapmak gecikebilir.Bodrum var Ardindan Dalaman objeleri
    test halinde onun ardindanda Denizli ve Ercan var..Bir ara yeniden tek tek yapmaya calisicam hic olmazsa kule ve onundeki binalari halletmeye calisicam
    Ilginize cok tesekkur ederim..
    Not:Bu trafic durumunu yazmaniz cok iyi oldu .Buyuk bir keyifle TrafficX Kurdum yeni Bodrum a.Mytrafic zamani doldu deyip.Inanip inanmamakta
    serbestsiniz.! 3adet THY !!!!! 2gun ugras verdim..Videoya cekecem diye soz vermisim!! Bodrum videosunu izleyin bakin tek THY!!
    Sizin kullandiginiz UT2 Almaya kalkip hanimdan olur onayi alip almak uzere iken Ya dedim ondada baska alanda olursa..Emin olun.Icime dogmus.
    Simdi Mytaffic x var alan ucaktan gecilmiyor..Demek AFX hatasi degil ben hep ona yormustum..Durum budur..
    ilginize tesekkurler AHMET bey , DX10 sorunu texture filelari ile halledilebilyor diye duymustum ne kadar dogru bilmiyorum FS icin hic 3d calisma yapmadim, benim amacim sizi yeniden yormak degil sadece eger texture lari DX10 a uygun hale getirebillirse ufak bir texture update paketi olarak daha az calisma olur ..Traffic icin MyTraffic X i deneyecegim..
    tesekkurler
    Hakan CIFTCI


  7. #7
    Senior Member Bogac Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30-06-2010
    Yer
    Ankara, Turkey.
    Mesajlar
    726
    Hocam sırada çok iş belli ki ama ne olur şu Esenboğa'ya da bir el atın.

  8. #8
    311-Tequila Merhaba
    Yormak olayi degil yalnizca onumde yapmam gereken planladigim yerleri anlatmak icin yazdim..Biraz da gecmisteki yapilani tekrar etmek zoruma gitti..
    Fakat siz doku anlaminda yapilabilir oldugunu yazinca Eski yerlesim adli BGL ait tum dokulari DDS YAPTIM..VE DX10 ACTIM!..(bende kapali cunki tam
    anlamiyla ne ise yaradigini pek anlamadim..) ve sonuc gunduz hersey ok! DX10 ACIK VE GUNDUZ DOKULARI HIC SORUNSUZ..Fakat gece;dokular var tamamen tek renk.Anladigim kadariyla dogru yoldayim..Cozer cozmez haber ileticem
    sevgi ve saygilarimla

  9. #9
    Artık uçuşlarımız İzmire de keyifli hale geldi tekrar teşekkürler Ahmet hocam.
    Aankara izmir uçuşundaki yaklaşma dan motor stop a kadar olan bölümün videosunu realtime olarak çekdim. Uçuştan büyük bir keyf aldım görsel olarakta diğer hobidaşlarla paylaşmak istedim.
    http://www.youtube.com/watch?v=XeetxbhE2so

    Herkese iyi uçuşlar.
    Hikmet Cercevik

    Intel i7 4790K@4400Mhz | 16GB DDR3@1600Mhz | Asus Strix nVidia GTX980ti @1216 MHz 6Gb | Asus-VG278HE 27" LCD Monitor@144Hz 3D| Crusial 1TB SSD | Raptor 300Gb HDD | WD 3TB HDD | Windows 10 professional 64bit | Prepar3D v2.5

  10. #10
    Senior Member Airone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18-01-2005
    Yer
    Bursa, Turkey.
    Mesajlar
    472
    Ellerinize sağlık Ahmet hocam. Sıradaki çalışmalarınızda da kolay gelsin.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •