Sorun bende değil, Avsim'in forumunu takip ederken FS9 bölümünde bir Alman arkadaşımızın başının fena halde dertte olduğunu okudum. Açıkças üzüldüm çünkü FS'i biraz hırpalanmış gibi duruyor ve herşeyi baştan yapmak gerçekten hepimiz için çok acı veren bir durum.
Arkadaşın durumu şu; Rusyaya ait bir yada birkaç scenery yüklemiş.Ardından Rusyadaki bütün meydanlar airport listesinden kaybolmuş! yüklediği iki meydan ve bir tane alakasız meydan kalmış listesinde. Ve meydan isimleri kyril alfabesine dönüşmüş.
BEnim kendisinede yazdığım ve tahmin ettiğim, sceneryler yüklenirken FS'in temel bölge BGLlerinde bir değişiklik olduğu. Ancak kendisi böyle bir değişiklik olmadığını söylüyor. Önerim önce FSin yedeğini alması, sonra uninstall avrsa yapmasını son scenerylerin,uninstall yoksa FS9/scenery altındaki klasörleri tek tek kontrol edip değişen BGL varmı yokmu bakması.Olmadı bir Rus'un yardımı.
Sizin aklınıza başka bir neden geliyormu?Ruslar güzel sceneryler yapıyor yarın öbür gün bizim başımıza gelirse ne yapacağımızı bilelim.