Hepinize çok teşekkürler. Bu hobby ba?ka bir hobbymi?. O dedik bu dedik toyluk ettik FS 'e ihanet ettik. Sonunda kürkçü dükkan?na döndük. FS 'in, sanal uçuculu?un velhas?l bu hobbynin önünde sayg? ile e?iliyorum
Hepinize çok teşekkürler. Bu hobby ba?ka bir hobbymi?. O dedik bu dedik toyluk ettik FS 'e ihanet ettik. Sonunda kürkçü dükkan?na döndük. FS 'in, sanal uçuculu?un velhas?l bu hobbynin önünde sayg? ile e?iliyorum
Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/
Hocam hayirli ugurlu olsun, yeni liveride cok hos olmus hocam.
Murad Baghirov ESK /1982 www.aviasiya.com
Arslan hocam boyarda olmazm?? Boyamalar güzel (: VA' n?z tekrar hay?rl? olsun =)))
ONUR KAYA
Grafice Design
Sevgili Ferdi abi merhaba, senin bu i?e gönül verdi?ini ve tekrar geri dönece?ini ad?m gibi biliyordum. Hatta bunu hat?rlarsan bunu sana da söylemi?tim. Çok mutlu oldum evine ho? geldin.<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">Hepinize çok teşekkürler. Bu hobby ba?ka bir hobbymi?. O dedik bu dedik toyluk ettik FS 'e ihanet ettik. Sonunda kürkçü dükkan?na döndük. FS 'in, sanal uçuculu?un velhas?l bu hobbynin önünde sayg? ile e?iliyorum
<div align="right">Originally posted by Ferdi Vefa*-*23/04/2010*:* 11:40:02</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
Sevgiler
Taner Sevim
Istanbul/1964
Sa?ol Taner
Win10 Pro 64 Bit/i5-9400 16 GB/nVidia GTX 1660 Ti
P3D v.4.5/FSLabs A3xx//Orbx/ASN/vPilot/