Orijinalini görmek için tıklayınız : Son transfer..
callister
23-08-2011, 08:51
Özellikle VATSIM ortamında uçuş yapanların yakından tanığını Reşat Özkeresteci, ATPL eğitiminin bitmesinin ardından SunExpress'te işe başladı.
Böylece birisini daha koltuktan kokpite transfer etmiş olduk. Darısı bu yola baş koymuş diğer havacıların başına ;) Artık trip report'ları bekliyoruz!
hakan737
23-08-2011, 11:26
Çok sevindim, bahtı, yolu ve şansı her daim açık olsun.
Hayırlı olsun, bi jumpseat daha ayırttık desek mi acaba?
gokmanpi
23-08-2011, 16:49
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir haber,darısı eğitim alan diğer kardeşlerimize..Yolun her zaman açık olsun Reşat kaptanım...
Sevgilerimle
Umut ÖZTÜRK
23-08-2011, 17:31
Reşat hocam, can-ı gönülden tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim.
Sevgiler,
kivancucan
23-08-2011, 18:46
Tebrik ederim hocam. Havanız CAVOK, yolunuz açık olsun. İyi uçuşlar..
TanerSevim
24-08-2011, 04:46
Hocam tebrik ederim. Başarılar.
ergenekon
24-08-2011, 04:49
Sağlık ve huzurla bir meslek hayatı dilerim Reşat..
Başarılar..
fatih.koz
24-08-2011, 05:04
Reşat tebrikler dostum , emniyetli ve keyifli uçuşlar diliyorum ...
Base neresi olacak , belli mi ?
Ne güzel, kazasız kırımsız uzun yıllar emniyetle uçması dileğiyle.
Reşat hocam,
Hayırlı olsun. Kazasız, kırımsız, keyifli uçuşlar dilerim.
SAW'da kahveniz bizden:)
Saygılarımla
Pathfinder
24-08-2011, 13:55
Ne güzel bir haber, tebrikler.
ResatOzkeresteci
25-08-2011, 02:16
Güzel dileklerinizi için çok teşekkür ederim. Siteye bu ara fazla bakamıyorum tip eğitimi yoğun geçiyor, ama tip eğitiminde bile simulatorun faydalarını fazlaca görüyorum.
Fatih abi base belli oldu, AYT base'de olacağım şuanda tip eğitiminide zaten SunExpress'in AYT'deki kendi TRTO'sunda alıyoruz merkez binada. Yer dersleri bittikten sonra yaklaşık 1 ay kadar Istanbul'a IFTC'e gideceğiz simulator uçuşları için.
Ergin'in de söylediği gibi koltuktan kokpite geçmek gerçekten çok güzel bir duygu, özellikle bu işi severek isteyerek yapan,bugüne kadar tırmalayıp buralara gelebilen biri için. Bu işin en zor kısmı eğitime başlamaya karar verme kısmı sanırım :) Ondan sonra uçuş okulundaki 16 ay sınavlar mülakatlar nasıl geçti hala farkına bile varamadım :)
Bu işe gönül veren, isteyen herkes umarım birgün bu mutluluğu yaşar. Ali Camat hocamında daha önce dediği gibi hayallerinizi ertelemeyin! :) Herkese iyi dilekleri için tekrar çok teşekkürler.
tazmania
25-08-2011, 04:10
Daha dün haberini almıştık Sevgili Reşat uçuş okulunda 18 ay offf Allahım nasıl geçer diyorduk,geldi geçti ve bu gün o bir o bir o bir f/o :)
Eminim ki zaman göz açıp kapayana kadar daha geçecek ve Sevgili Reşatı 4 sırmalı olarak görecez
Darısı azim etmiş imkanlarını zorlayıp bu işe gönlünü vererek pilot olabilme yolunda ilerleyen tüm dostlarımıza :)
Sevgili Reşat, yolun açık olsun. Umarım tüm dileklerin gerçekleşir.
Sevgili Reşat, yolun açık olsun. Umarım tüm dileklerin gerçekleşir.